پیام خوزستان

آخرين مطالب

کتاب "نهر تا بحر"؛ اشعار سه‌زبانه در حمایت از آرمان فلسطین سیاسی

کتاب "نهر تا بحر"؛ اشعار سه‌زبانه در حمایت از آرمان فلسطین
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - تسنیم /آیین بین‌المللی رونمایی کتاب "نهر تا بحر" شامل ترجمه‌های فارسی، عربی و انگلیسی اشعاری درباره فلسطین برگزارشد. این‌کتاب در راستای مطالبه مقام معظم رهبری در خصوص ترجمه اشعار فارسی مرتبط با فلسطین منتشر شده است.
آیین بین‌المللی رونمایی کتاب "نهر تا بحر" در مسجد امام رضا(ع) میدان نیلوفر تهران برگزار شد. این کتاب شامل ترجمه‌های فارسی، عربی و انگلیسی اشعاری با محوریت فلسطین است که توسط سید حسین متولیان و در راستای اجرای مطالبه سال گذشته مقام معظم رهبری مبنی بر شکل‌گیری نهضت ترجمه اشعار فارسی در رابطه با فلسطین، گردآوری، و توسط انتشارات فصل سپید زمستان در 1000 نسخه در روزهای پایانی اسفند 1403 منتشر شده است.
سید حسین متولیان، شاعر آیینی کشورمان از کارشناسان رسمی است که برخی آثار او به همراه آثار تعدادی دیگر از کارشناسان رسمی در این کتاب آمده است.
حسن عبدلیان‌پور، رئیس مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده قوه قضاییه، با بیان سخنانی در رونمایی از کتاب "نهر تا بحر" گفت: “این کتاب به همت وکلای شاعر و کارشناسان مرکز جمع‌آوری و تهیه شده که اشعار بیش از چهل شاعر ایرانی در حمایت از مردم فلسطین جمع‌آوری شده است.
عبدلیان‌پور در ادامه با اشاره به اقدامات این مرکز در حمایت از آرمان فلسطین افزود: اخیراً پنج نفر از وکلای ما مسائل حقوقی مربوط به فلسطین را در مجامع جهانی مطرح کرده‌اند و برخی از وکلای بین‌المللی که در این زمینه همکاری دارند، اسناد مهمی را در اختیار ما قرار دادند که هم‌اکنون در دسترس است.
وی همچنین به اقدامات مرکز وکلا در پیگیری جنایات رژیم صهیونیستی اشاره و اظهار کرد: مرکز وکلای قوه قضاییه در سال‌های اخیر اقدامات گسترده‌ای در راستای حمایت از حقوق مردم فلسطین انجام داده است که شامل تشکیل دادگاه نمادین برای رسیدگی به جنایات رژیم اسرائیل، تجمع در میدان فلسطین و تشکیل ستاد پیگیری حقوق مردم فلسطین، ارسال شکوائیه توسط وکلای مرکز به دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) و اخذ وکالت از اسرای آزاد شده فلسطینی برای طرح شکایت در دادگاه‌های بین‌المللی بوده است.
عبدلیان‌پور در پایان با تأکید بر همکاری‌های بین‌المللی وکلا، تصریح کرد: این مجموعه اقدامات و همکاری‌های بین‌المللی منجر به صدور حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، شد و وکالت‌های لازم برای پیگیری حقوق مردم فلسطین انجام گرفته است.
سید حسین‌ متولیان هم با بیان سخنانی مطالبه سال گذشته مقام‌ معظم رهبری مبنی بر شکل‌گیری نهضت ترجمه اشعار فارسی در رابطه با فلسطین را دلیل اصلی گردآوری این کتاب شعر سه‌زبانه عنوان کرد.
متولیان همچنین بر حمایت از آرمان فلسطین با استفاده از ابزار مختلف از جمله ادبیات و شعر تأکید و از حمایت‌های مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه برای انتشار و رونمایی از کتاب "نهر تا بحر" قدردانی کرد.
در ادامه برنامه علیرضا قزوه، ناصر فیض، حسن اسحاقی، علی‌اکبر فرهنگیان و جمع دیگری از شاعران، به خوانش اشعار خود با موضوع فلسطین و روز قدس پرداختند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1072487/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیام مهم رهبر مقاومت افغانستان در آستانه یک عید؛ احمد مسعود چه گفت؟

برگزاری آیین سنتی معایده در اهواز

به یاد عابدزاده: مربی بی‌ادعا مقابل کارتال!

دستورات ویژه وزیر میراث برای خرمشهر از ابتدای امسال پیگیری می‌شود

دو حادثه رانندگی با 9 مصدوم و یک فوتی در خوزستان

رونی: رئال من را می‌خواست، رویایم بارسا و مسی بود

آنتونی به رئال رسید، ایسکو هم باید به بارسا برسد!

گزینه پرسپولیس به سیاتل پیوست!

طلسم یونانی لیگ برتر در فولاد آره‌نا

دردسر اروپایی بارسا؛ تراشتگن بیاید، شزنی باید برود!‏

هالند شاید ادامه فصل را از دست داده باشد

انتخاب سرمربی جدید مس رفسنجان تا ساعات آینده

قیمت لحظه‌ای سکه بهار آزادی در بازار امروز سه شنبه 12 فروردین

واعظی: در زمان روحانی پیام‌هایی [از طرف سرویس‌های امنیتی] دریافت می‌کردیم

انتخاب: دبیری گفته کنار نمی‌روم مگر اینکه پزشکیان برکنارم کند

گرینلند جدیدترین عضو محور مقاومت شد!

محققان «چوبِ شفاف» ساختند

داستانک/ دلبر گلفروش من

پزشکیان: روابط ایران و الجزایر در فضایی برادرانه و دوستانه در حال گسترش است

آمریکا: ترامپ حاضر به صحبت درخصوص توافق با ایران است

معاون پزشکیان: به دنبال سخت‌گیری حجاب در کف جامعه نیستیم

تاجگردون: به فکر مستضعفین بودن به این معنی نیست که باید منابع کشور را مستقیم به آنها بدهیم

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از مرکز خیریه؛ حمایت از بیماران سرطانی

تعطیلی ادارات استان خوزستان پنجشنبه 14 فروردین 1404/ آیا پنجشنبه 14 فروردین 1404 ادارات اهواز تعطیل است؟

لاریجانی: گروه های مقاومت دائم به دنبال تقویت خود هستند چون به آتش‌بس های اسرائیل اعتماد ندارند

برخورد 3 خودرو در جاده دیلم - بهبهان 2 مصدوم داشت

تهدیدات آمریکا پوشالی است

ارسطو به خاطر پول خفه شد!

اومدن ترور نا تموم رو تموم کنن

بوی پاهای اوس موسی فهیمه رو کلافه کرده

ماجرای عشق رحمت جلوی بهروز لو رفت

رحمان و رحیم رو دستگیر کردن

ایشونم wife عه منه

نقشه شوم شری‌جون برای خانواده معمولی

استخراج آب از خاک کره ماه ممکن شد

اسطوره‌های استقلال از ترند مجازی عقب نماندند

سید محمد صدر: اسرائیلی‌ها مذاکرات «مک فارلین» را نجس کردند!

علی لاریجانی، مشاور رهبر انقلاب: اگر آمریکا یا اسرائیل، ایران را بمباران کنند مجبور خواهیم شد به سمت تولید سلاح هسته‌ای برویم

سپاه بیانیه داد

تهران زیر بار زبان تهدید نخواهد رفت/روند تجاوز به یمن شکست خواهد خورد

سکان بیش از 19 هزار خانواده در پایگاه‌های نوروزی آموزش و پرورش خوزستان

عراقچی: تهران ابدا زیر بار زبان تهدید نخواهد رفت

حادثه رانندگی در محور ایذه به پیان هفت مصدوم برجای گذاشت

بیانیه ارتش: دوازدهم فروردین، تجلی اراده ملت ایران و نماد استقلال و آزادی

اسکان بیش از 19 هزار خانواده در پایگاه‌های نوروزی آموزش وپرورش خوزستان

سقوط 9 عضو شورا در سردشت: جزئیات حکم نهایی پرونده فساد

آبادان در مسیر تحول: اولویت‌های گردشگری این شهر چیست؟

ادعای یک چهره تندرو درباره گرینلند/ خیرمقدم به جدیدترین عضو محور مقاومت

ترکیب منتخب هفته بیست‌وچهارم با حضور شگفتی‌سازان و غیبت سرخابی‌ها

نماز عید فطر در همدان؛ سرود شکر و اتحاد